Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarmány képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Takarmány - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Takarmány
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bartl takarmány

Bartl takarmány

Takarmánykeverékeink és koncentrátumaink receptúráját a legújabb kutatási eredmények alapján úgy állítjuk össze, hogy fedezzék az állatok táplálóanyag és emésztés-élettani szükségletét, és magas szintű, gazdaságos termelést tegyenek lehetővé.

Biomin takarmány

Biomin takarmány

A Biomin® cég olyan takarmány-adalékanyagok, -kiegészítőanyagok és előkeverékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyek a haszonállatok természetes teljesítménytartalékainak szinergista és egészségjavító módon történő kibontakozását támogatják, segítik. Ezen takarmány-adalékanyagok, -kiegészítőanyagok és az előkeverékek hozzájárulnak az egészséges állattartáshoz és támogatják a tenyésztők teljesítményarányos gazdálkodását. A cég saját laboratóriumában végzett többéves kutatás eredményeként sikerült olyan termékeket kifejleszteni, amelyek az állat életciklusának minden fontos fázisába pozitívan avatkoznak be, s ezáltal az állatok egészséges fejlődését természetes úton biztosítják.

Panadditív Kft.

Panadditív Kft.

A Panadditív Kft. teljes körű megoldásokat kínál az állattenyésztés és a takarmányozás különböző területén felmerülő problémákra. Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget és kiváló ár-érték arányt képviselnek. Felhasználási területek: baromfi, sertés, szarvasmarha, takarmánykeverők, kisállat (pet), hal, nyúl.

Takarmányadalékok

Takarmányadalékok

1982: Az ötlet születése. 1983-1986: Állattenyésztő Közös Vállalaton belül önálló kereskedelmi főágazat. Cél az állattenyésztő vállalatok ellátása a munkájukhoz szükséges eszközökkel, műszerekkel. 1984: megnyílik az ország első állattenyésztési, állategészségügyi eszköz- műszer boltja Anivet néven a XIV. kerület Ond vezér úti sorház pincéjében. 1986-ban az Á.K.V.-t felszámolják, de az egyedüli nyereséges kereskedelmi főágazat önállóan, Anivet Gazdasági társaság formájában folytatja tevékenységét, de célja már az összes állattenyésztőjének, állatorvosának az ellátása. 1987: a kiskereskedelmi értékesítés átköltözött egy nagyobb üzlethelyiségbe (X. Gépmadár utcába), ahol az országban elsőként az állatgyógyszer készítmények forgalmazásához megkapja az engedélyt.  1989 január 1.: A mezőgazdaságban az elsők között megalakul az Anivet Állattenyésztési Állategészségügyi Kereskedelmi Kft. A cél a teljes körűségre törekedve a termékkörök és a tevékenységek bővítése. A társaság a jelenlegi székhelyére költözik, ahol az értékesítés egyre nagyobb alapterületű üzlethelyiségben folyik. 1990-91-ben beindul a termékgyártás és elkezdődik a fejlesztés is. A termékek 6-8 %-a készül már az Anivetnél (füljelzők, ultrahangos készülékek, bőráruk, fémeszközök és egyéb más termékek).  1992-ben az Állatorvostudományi Egyetemen megnyílik a ma már éjjel-nappal működő központi patika......

Takarmányok házhozszállítással

Takarmányok házhozszállítással

Takarmányra, PB Gázpalack csererére, vagy ipari gázra van szüksége? Cégünk mintegy másfél éve végez házhozszállítást egész Bács-Kiskun megye területén. Ha zavarja a cserével járó sok vesződség, lépjen kapcsolatba velünk! Sokan idősek, kismamák nem tudják maguk kicserélni a gázpalackot. Futárunk házhoz megy és segít Önnek ebben. Honlapunkon minden elérhetőséget megtalál a szállítási helyszínektől az időpontokon át a különböző gázfajtákig. Takarmányok házhozszállítását is vállaljuk.

Tuti menü