Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rágcsálóeledel, felszerelés képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Rágcsálóeledel, felszerelés - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Rágcsálóeledel, felszerelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
epet kisemlősök

epet kisemlősök

Ékszerteknősökről dióhéjban. Kalandozás a sügerek világában. Mire kell figyelned egy akvárium kiválasztásánál? Fontos tudnivalók a hörcsögökről. Mi okozhatja a díszhalaid betegségét? Növények: Milyen akváriumba, milyet érdemes? Tavunk vízjátéka - szökőkutak a kerti tavakban. A Glassico terméksorozat legújabb terráriumai. Hogyan kell megfelelően szűrőt választani? Gondolatok a kerti tavakról. Hasznos tanácsok a kerti tavadhoz.

Kedvencek

Kedvencek

PURINA PROPLAN ÉS PURINA DOG CHOW kutyatáp-ok,kutyaeledel-ek széles választéka hihetetlenül kedvező áron! AKCIÓS FERPLAST KUTYA ÉS MACSKA FELSZERELÉSEK valamint rágcsáló ketrecek és madár kalitkák is kaphatók webáruházunkban! Happy Dog kutyatáp-ok széles választéka kedvező áron! Hill's Science Plan Kutyatáp,Kutyaeledel 12 kg 13.075 Ft-tól ARION Premium 15 kg kutyatáp ajándék polóval már 8668 Ft-tól! DIVERSA akvárium szettek kedvező áron!

Kisemlős eledelek

Kisemlős eledelek

Aquapet ... Webáruházunkban megtalálja házi kedvence tartásához szükséges eledeleket, tápokat, vitaminokat, felszerelési és egyéb cikkeket. Termékfotók és termékismertetok segítik Önt a tájékozódásban.

Old Warrior

Old Warrior

Tengerimalac tápok - Nevem Wrong Number "Lili" of B.H. azaz Lilike. Tudom nem kéne beleavatkozni gazdim dolgaiba, de nem tudom megállni, hogy a többi más maliknak a gazdái írtak bemutatkozó levelet az enyém meg nem, tehát inkább én elmesélem a történetet ezzel segítve, hogy el tudjon menni addig is finom almát, mosni vacsorára. Én nem tudom mikor kezdet malacokkal foglalkozni, de amikor én a szép és gyönyörű sheltie kislány kölyök korban ide kerültem akkor már volt itt sok-sok ilyen bozontos rozettás féle és apró rövid szőrű fajta malac, de hiába már akkor is szebb voltam náluk, ez már öt éve is lehetett. Majd minden hónap elején eltűnt valahova, valami malacos megbeszélésekre és ilyenkor haza jöttekor mindig neki állt fésülgetni és közben elmesélte mi mindent beszéltek meg, a buta azt hitte értem, de én csak egy malacka vagyok, még ha szép is, de nyelvezetünk különbözik. Majd elkezdtünk kiállításokra járni, és sok-sok díjat kaptam, amit persze a gazdimnak ajánlottam fel. Ilyenkor nagy volt a roham, mert mindig sietni kellett a pakolással, a kiállítás előkészítésével és a sorstársaim megfürdetésével, én persze segítettem gazdimnak, mert megfürödtem majdnem egyedül, csak haj illetve a szőrszálaim megszárítása okozott gondot, amit Ő szívesen formált.

Törpenyúl eledelek

Törpenyúl eledelek

A Halywood eledelek kiváló minőséget képviselnek. Tenyésztői minőségű táp. Optimális fehérje- és energiatartalma a nyuszi jó kondícióját és hosszú élettartamát biztosítja. A törpenyulak napjaink divatos társállatai. Az aranyos kis szőrpamacsokkal való játék igazi stresszoldó a rohanó hétköznapokban. Igyekezzünk hát kedvenceinket az őket megillető legjobb minőségű eledelekkel táplálni. Webáruházunkban prémium minőségű kisállateledeleket, felszereléseket forgalmazunk, mert nálunk a minőség a legfontosabb.

Tuti menü