Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar állateledel gyártók képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Magyar állateledel gyártók - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Magyar állateledel gyártók
Keresés
Találatok száma - 11 db
Budapet

Budapet

Nagykereskedésünk kisállat eledelek, almok és felszerelések forgalmazásával, gyártásával foglalkozik. Termékeink fejlesztésénél elsődleges szempont a hagyományos felszereléseknél kényelmesebb, egészségesebb, az állatok igényeihez jobban igazodó termékek megalkotása. Termékeinket megtalálja számos hipermarket és szakkereskedés polcain.

Darázs keverő

Darázs keverő

Cégünk alapjait 1993-ban teremtette meg Darázs István az Alföldi Gabonaipari Vállalat jászberényi telephelyének megvásárlásával, ekkor még mint egyéni vállalkozó irányította a keverőüzem működését. A jelenlegi Kft. 1996-ban alakult melyre azóta is a folyamatos dinamikus fejlődés jellemző. 1998-ban építettünk egy modern PLC által vezérelt, korszerű termelési igényeknek megfelelő új keverő üzemet, melyben felhasználtuk az addigi üzemeltetési tapasztalatainkat. A keverő üzem alkalmas dercés, granulált és morzsázott koncentrátum táp- és keverék takarmány előállítására 8 tonna/óra teljesítménnyel, éves termelésük 25.000 tonna. Termékeink hobbi- és haszonállatok etetésére készülnek, főbb értékesítési csatornáink: nagyüzemek, viszonteladók és saját bolthálózat, ami mintegy 100 boltot foglal magába. Alapanyag szükségletünket tíz, - a Darázs Keverő Kft. tulajdonában lévő - telephelyen betakarítási időszakban, kis- és nagykereskedőktől vásároljuk fel. Több telephelyünkön is működik "Bábolna 15" típusú tisztító szárító berendezés így a szolgáltatási körünket a bértárolás mellett kibővítettük bértisztítással és bérszárítással is. Éves szinten 70-80 ezer tonna gabona felvásárlását bonyolítjuk, melynek egy része saját felhasználásra kerül, nagyobb részével pedig kereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Dovid

Dovid

A takarmányízesítőink és -kiegészítőink, valamint a halcsalijaink előállítása és forgalmazása már közel négy évtizedes múltra tekint vissza - az első Dovit termékek 1971-ben készültek. Ezek sikerességét bizonyítja, hogy az egyre erősebb piaci versenyben is megállják helyüket. A receptjeinket a piaci igényeknek és az egyre szigorodó előírásoknak megfelelően fejlesztjük. Műszaki részlegünk vállalja a Magyarországon forgalomban lévő valamennyi gázhegesztő eszköz szakszerű javítását, felújítását és biztonságtechnikai ellenőrzését. Széles ügyfélkörünknek nemcsak a hagyományos, hanem különleges, egyedi igényeit is kielégítjük. Nagy tapasztalattal rendelkezünk lágy- és keményforrasztás, illetve hegesztés terén, továbbá lakatosmunkákat is végzünk. Rugalmas gyártásszervezésünknek köszönhetően már kis darabszám esetén is vállaljuk egy-egy termék elkészítését. Vevőink között tudhatjuk Európa egyik legnagyobb világítástechnikai cégének magyar leányvállalatát, a Massive Hungária kft-t, továbbá a BKV Zrt-t, a Dunaferr Zrt-t, a Vértesi Erőmű Zrt-t, de termékeink jellegéből adódóan több száz kisebb céggel állunk üzleti kapcsolatban.

Feed-full

Feed-full

A FEED-FULL KFT 1993-ban alakult, speciális takarmányok gyártására, forgalmazására, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Kezdetben az EX-TAK KFT-vel gyártatta termékeit, majd 1994-től a gyártók sorába belépett az EXTRUDER KFT, 1996-ban pedig a HER-TAK KFT. A hazai piacon elfoglalt helyünk, és a külföldi (Románia, Szlovákia) piacra történő kijutás szükségessé tette az anyagi és szellemi erők összeolvadását, így társaságaink 2000. augusztusában Részvénytársasággá olvadtak össze. A FEED-FULL RT. különös figyelmet fordít a termékek minőségének fejlesztésére, ezirányú kutatásainkat az Állatorvostudományi Egyetem kiváló szakember gárdája végzi, az ő irányításukkal végeztük el az etetési tesztet az AAFCO (Associations of American Feed Control Officials) etetési tesztet az ORFK Kutyavezetőképző Iskolájában. A hazai előállítású kutyatápok vonatkozásában elsőként deklarálhatjuk (az EU minőségi elvárásainak megfelelően) teljesértékű állateledelnek termékeinket. Marketingtevékenységünk többrétű, rendszeresen hirdetünk legnagyobb partnereink reklámújságaiban, a szaksajtóban és 4 év óta minden évben televíziós reklámban is megjelenünk. Minden évben több kiállítást és versenyt támogatunk. Termékskálánkat a kutyák életkori és élettani sajátosságainak megfelelően alakítottuk.

Gimborn

Gimborn

A kutyák intelligens állatok, gyorsan tanulnak. Nem csak a dicsérő szavak, de az étkezések közötti kis jutalomfalatok is arra ösztönzik őket, hogy alkalmazzák a tanultakat. Vigyázni kell azonban a jutalomfalatokkal, mert nem mindegyik egészséges is! A Gimborn új Sport-Drops jutalomfalatjai azonban egészségesek. Kutyája három különböző változat közül választhat: Multi-Vitamin, Friss lehelet vagy Tej és biotin. A Sport-Drops jutalomfalatok kicsi, harapásnyi falatok, de a leglényegesebb, hogy nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. A cukor megtámadja a fogakat, akárcsak az embernél, és hozzájárulhat a súlynövekedéshez. Szóval adjon jutalomfalatokat, de győződjön meg arról, hogy a megfelelőt adja! A multi-vitamin Sport-Drops extra adag vitamint tartalmaz, a friss lehelet Sport-Drops kedvező hatással van az étrend miatti rossz leheletre és testszagra, a tej és biotin Sport-Drops extra adag biotint tartalmaz az egészséges és fényes szőrzet érdekében. A Gimborn Sport-Drops a különösen aktív, az étkezések közötti ínyencfalatokat kedvelő kutyák számára is kiváló. Gimborn - Ami egészséges a kutyáknak!

Haltáp

Haltáp

A Kft története 1977-bn kezdődött. Ekkor épült fel a Haltenyésztési Kutató Intézet területén egy 1 t/h kapacitású kísérleti haltápüzem amelybe az akkori legkorszerűbb technológia került beépítésre. Az üzem gépi berendezéseinek beszerzését a FAO finanszírozta egy intézetfejlesztési program keretében. Kutatóintézetben kifejlesztett tápreceptúrákat, gyártási technológiákat alkalmazva, az üzem azóta látja el a magyar halgazdaságokat pontyivadék tápokkal, harcsa és pisztrángtáppal, valamint egyedi megrendelés alapján készített tápokkal. Haltáp Kft.A Kutatóintézet szerkezetátalakítási programja során 1995. január 1-től az üzem dolgozóiból alakult Kft-nek (Haltáp Kft.) adta bérbe a gyártósort, amely néhány év alatt Magyarország meghatározó haltakarmányt gyártó cégévé vált. 1999-2000-ben végrehajtott rekonstrukció folyamán 103 millió Ft-os fejlesztéssel beépítésre került egy extrudáló vonal, mellyel egy időben megtörtént a régi üzemrész technológiai felújítása, automatizálása. Ez a fejlesztés lehetőséget adott a hobbiállat eledelek piacára történő belépésre, ahol mára meghatározó pozíciót szerzetünk meg.

Karos-Vet Kft.

Karos-Vet Kft.

1990 óta Garaboncon kis-és nagy Állatkórházat üzemeltetünk. Az állatkórház felszereltsége kiváló: röntgen, ultrahang, EKG, labor, altatógép és egyéb eszközök. Az általános sebészet mellett a baleseti sebészetet is végezzük. Ultrahangos fogkolevétel, plasztikai mutétek, mikrochip-es jelölés, állatútlevél kiállítás egyaránt a palettán találhatók. Az Állatpatikában a vényköteles gyógyszerek mellett, bolha és kullancs elleni szerek, pórázok, nyakörvek és játékok is találhatók. Lovas részlegünkben a lovagláshoz szükséges eszközök ruhák, fellelhetok. Méhészeti osztályunk mindennemű használati eszközzel rendelkezik. Madarak, kisrágcsálók, galambok részére keveréktakarmányokat gyártunk és forgalmazunk. Egyéb szolgáltatásként a kedvenc állatokat elhamvasztjuk.

Pamax

Pamax

PAMAX - kutyaeledel, macskaeledel - száraztáp, konzerv, vitamin, gabonapehely - gyártás, forgalmazás A PAMAX Kft. 1991-ben alakult, fő tevékenysége a kutyaeledel-gyártás és a gabonapehely-előállítás. Technológiánk és termékválasztékunk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk partnereink hozzánk fűződő. bizalmát. Csapatunk szemlélete elsősorban a házi kedvencek, és gazdáik harmonikus kapcsolata köré összpontosul. Keressük a korrekt kapcsolatokat, és nyitottak vagyunk az új elképzelések megvalósítása felé.

Rex

Rex

Társaságunk az Agro-Trust Kft 1998-ban alakult, elsősorban export ügyintézés és egyéb mezőgazdasági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként. 2006 decemberében a győri Pannon Baromfi Kft. területén üzemelő REX kutya-macska szalámi gyártás tevékenységét az Agro-Trust Kft. vette át. A gyártástechnológia és a márkanév megvásárlását követően társaságunk Bábolnán kezdte el az új üzem kialakítását. Célunk az üzem tervezésekor az volt, hogy a meglévő technológiát egy korszerű, a hatályos előírásoknak maximálisan megfelelő környezetbe helyezzük, ahol a korábbinál jóval nagyobb gyártási kapacitásra van lehetőség. Az tevékenység teljes átvételével az állateledel gyártás Cégünk fő profiljává vált. Termékeinket nagyrészt hazai piacra értékesítjük, de a közép és kelet európai kutyaszalámi eladásaink is jelentős volument képviselnek.

Hirdetés
Takarmányok gyártása, forgalmazása

Takarmányok gyártása, forgalmazása

Fő tevékenységünk: takarmány előkeverékek (premix) és kész takarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt. Tudjuk, hogy az állattenyésztés problémái szinte mindig több összetevőből állnak, ezért termékeinkkel egyenrangúan kezeljük szolgáltatásaink színvonalát is. Integrációs kapcsolataink révén az állattenyésztés minden területén otthon vagyunk, így komplex megoldásokat tudunk nyújtani vevőinknek. Célunk, hogy a hazai és nemzetközi takarmánypiac sikeres nagyvállalkozásaként működve hozzájáruljunk az egészséges élelmiszerek gazdaságos előállításához. Kiemelt feladatunknak tekintjük, a biztonságos, nyomon követhető termelést, mellyel az élelmiszerláncban meghatározó szerepet töltünk be. Cégünk megfelel minden olyan követelménynek, amely biztosítja a termelők, fogyasztók számára a biztonságos élelmiszer-előállítást, felhasználást, ill. megfelel a szigorú európai uniós normáknak. Elsődleges célunk, hogy ne csupán beszállítója, hanem hosszú távú, megbízható szolgáltatója legyünk partnereinknek.

Zsoma Dog

Zsoma Dog

Cégünk kutyatészta, pelyhes kutyatakarmány (mix) és kutyatáp készítésével foglalkozik. A kutyatésztát 2002 szeptemberében kezdtük gyártani. Azóta egyre több nagykereskedéssel vesszük fel a kapcsolatot. Tésztáinkat étkezési lisztből készítjük, folyamatos minőségellenőrzéssel. Másik tevékenységünk, amit 2003 őszén kezdtünk, a mixkeverés. Termékünk neve: Bogi-Mix. Ez egy teljesértékű kutyatakarmány, amit pelyhesített gabonafélékből, kutyatápból és friss tepertőből készítünk. 10 és 20 kg-os kiszerelésben, fokhagymás és kolbászos ízekben kapható. Harmadik termékünk a Dini-Dog. Ez egy teljesértékű kutyatáp (nyersfehérje: 15%, nyerszsír: 10%). Különlegessége, hogy 3 különböző formájú kutyatáp van benne:: kerek, háromszög és szív. 15 kg-os kiszerelésben, 5 féle ízben készül. 2009 tavaszától átvettük a Feed-full Zrt-től a tápok gyártási és forgalmazási jogát, így ezentúl a Feed-full is a mi termékeink közé tartozik. Új tápjaink: - Boxer, - Rekord, - Starter, - Vitamix, - Császár Ropogós. Termékeinket a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint gyártjuk.

Tuti menü