Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Madáreledel, felszerelés képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Madáreledel, felszerelés - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Madáreledel, felszerelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állati Finomságok Boltja

Állati Finomságok Boltja

Állati Finomságok Boltja. Vásárlás előtt a legfontosabb eldöntenünk, hogy kandúrt vagy nőstényt veszünk-e magunkhoz. A nőstények gyengédebbek, kisebbek, jobban szeretik a simogatást, mint a hímek , de ivarérettkor után sok gond van velük. Korán (akár már 5-6 hónapos korban) megkezdik az ivarzást, és ez nagyjából 14 napos ciklusokban ismétlődik. A felnőtt hím tartása is sok kellemetlenséggel járathat, ha nem ivartalanítják időben Pl.: ivarérett korára alakul ki fröcskölési szokása, ehhez vizeletét használja, illetve ha teheti, gyakran elcsavarog, a környék kandúrjaival állandó csatákat vív, sebeket és sérüléseket szerez. A sérülésekkel akár gyógyíthatatlan fertőző betegségeket is kaphat, illetve továbbadhat. Ha nincs szabad kijárása, akkor pedig panaszosan nyávog. Állateledelek, kiegészítők, vitaminok kutyáknak, cicáknak, rágcsálóknak, görényeknek, madaraknak, halaknak, teknősöknek. Hasznos tanácsok cicásoknak, tengerimalacosoknak, görénykedvelőknek, nyuszisoknak. Az oldalon megtalálja a legfrissebb programokat. Kinek ajánlott a (törpe)nyúl? Ha szeretne választ kapni a kérdésre, látogasson el weboldalunkra!

Állatüzlet

Állatüzlet

állatüzlet, kisállat-kereskedés. 30 éve minden nap kinyitunk csak azért, hogy Zuglói (és távolabbi) vevőinket kiszolgáljuk, meghallgassuk, tanácsot adjunk nekik (ha kérik). Mérsékelten okos kérdésekre is rendkívül okosan válaszolunk. Vagy fordítva.

Díszmadár eleségek

Díszmadár eleségek

Aquapet ... Webáruházunkban megtalálja házi kedvence tartásához szükséges eledeleket, tápokat, vitaminokat, felszerelési és egyéb cikkeket. Termékfotók és termékismertetok segítik Önt a tájékozódásban.

Galambász Kuckó

Galambász Kuckó

Boltunk az Üllői és a Határ úttól 4 percre található. Könnyen elérhető metróval, autóval és busszal egyaránt! Ingyenes parkolási lehetőség! Postagalambok számára kifejlesztett termékek. Kisemlősök számára kifejlesztett termékek. Állatorvosunk Dr. Nagy Béla Ferenc 1994 - óta vezette a bolt állatgyógyászati részét. 2008. január 23-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. 1972 - ben végzett az Állatorvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel. Ezután a Phylaxia oltóanyag termelő cég budapesti telephelyén helyezkedett el, ahol haláláig dolgozott. A vállalatnál végzet munkája során került kapcsolatba a postagalamb-, díszgalamb- és baromfitenyésztőkkel. Az 1983 - as Paramyxo járvány idején baromfipestis elleni inaktivált vakcinával védték a galambokat, majd a 80 - as évek második felében többféle galambbetegség elleni inaktivált vakcina előállításában és forgalomba helyezésében vett részt. 1993 - tól a galambtenyésztő egyesületek kérésére magán állatorvosként is dolgozott.Feladatkörébe a galambállományok egészségének megőrzése, a galambbetegségek megelőzése, diagnosztizálása tartozott. Cégünk állatorvosaként a galambászok, madarászok számára ingyenes szaktanácsadást nyújtott, bélsár-, vér-, izületi és egyéb minták vizsgálatát végezte.

Petnet

Petnet

Kézzel nevelő eleség papagájoknak. NutriBird A19 kézzelnevelő táp 3kg - kézzel nevelő eleség papagájoknak MADÁR, MADÁRELEDEL, Kézzelnevelő táp. Madáreledel és felszerelés webáruház kínálata: díszmadarak etetéshez szükséges táplálékok, madáretetők és felszerelések.

Tuti menü