Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi állateledelek képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Külföldi állateledelek - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Külföldi állateledelek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dog Chow

Dog Chow

Learn about the benefits of feeding your dog nutritionally balanced dog food, like Purina? Dog Chow? and Purina? Puppy Chow? formulas, Visit LongLiveYourDog.com to learn how ourabout premium dog food and proper care, and join our community of laughable, lovable dogs.

Hills Pet Nutrition

Hills Pet Nutrition

Ma a Hill's csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy továbbvigye azt a hagyományt, amely több mint 50 évvel ezelőtt egy figyelemre méltó állatorvossal kezdődött. Mi nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártjuk, hanem különbséget teszünk kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért.

Pedigree

Pedigree

A Pedigree a világ egyik legelismertebb kutyaeledel és -jutalomfalat gyártója. A Mars magyarországi jelenlétének harmadik évében, 1993-ban alapította meg akkor még Effem Hungary, ma már Masterfoods Magyarország Gyártó Kft. Néven üzelemő állateledel gyárát a Csongrád megyei Csongrád-Bokroson. Az elmúlt tíz év alatt a munkatársak száma megtöbbszöröződött, jelenleg hatszáz embernek biztosítva közvetlen munkalehetőséget. A kiváló minőségű Magyar alapanyagoknak köszönhetően azok hazai piacról történő beszerzése meghaladja a nyolcvan százalékot. Mára a csongrád-bokrosi szárazeledel gyár Európa legmodernebb és legnagyobb vezető állateledel gyárává vált. A folyamatos és tudatos fejlesztés és a legszigorúbb nemzetközi minőségbiztosítási elvárásokat is maximálisan kielégítő gyártástechnológia eredményeképp ma már a Masterfoods Magyarország a hazai piaci igények kielégítésén túl további 42 országot lát el termékeivel. A bokrosi gyár teljesítménye nagyban meghatározza az egész magyar állateledel piac fejlődését, amelynek eredményeképpen ma már elmondhatjuk, hogy minden negyedik kutya rendszeresen előre gyártott állateledelt fogyaszt, ezáltal egészségesebb életet élhet. A hazai gyártás fejlődése mára a feldolgozott mezőgazdasági termékek új ágazatát teremtette meg, amely a kiváló minőségű Magyar mezőgazdasági alapanyagokat teszi feldolgozás után export piacokon is értékesíthetővé.

Purina

Purina

Purina pet food is premium quality dog and cat food for happy, healthy pets. We use our knowledge and expertise to give you the pet food, tools and advice you need to make your pets' lives healthy and rich. Your pet, our passion⪚.

Tuti menü