Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Haleledel, felszerelés képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Haleledel, felszerelés - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Haleledel, felszerelés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akvarisztika

Akvarisztika

A PETNET webáruház ötlete 2006-ban született meg fejemben: Független, magyar tulajdonú 'garázscégben' gondolkodtam. Gyakorlati állattartó és állattenyésztőként, -informatikus háttérrel- nem tűnt künnyű feladatnak, de kivitelezhetetlen vállalkozásnak sem. Tudtam mit akarok: Az egyértelmű célom az volt, hogy a számtalan átláthatatlan és karbantartás nélküli webáruház mellett létrehozzam az egyetlen igazi kényelmet biztosító és már megjelenésében, de szolgáltatásaiban is minőségi webáruházat. Így nyerjük el az internetező hobbiállattartók bizalmát.

Akvárium Shop

Akvárium Shop

Vállalkozásunk célja akvarisztikai, terrarisztikai és kerti tavi termékek forgalmazása széles választékban és elérhető áron. Kifejezetten ajánljuk magunkat azoknak, akik egy helyen, jó áron szeretnék beszerezni új akváriumukat, a hozzá szükséges technikai berendezéseket, felszereléseket és kiegészítőket. Ezért érdemes időben, előre átgondoltan összeválogatni a kívánt termékeket és egyben leadni a megrendelést. Így fajlagosan a szállítási költség is kevesebb lesz. WEBÁRUHÁZunkban Ügyfeleink az interneten keresztül rendelhetik meg az általuk kiválasztott akvarisztikai eszközöket. Termékeink között megtalálható: - Minőségi MP, Juwel és Aqua Medic akvárium szettek széles választéka elérhető áron. - Kiváló minőségű német géppel csiszolt akváriumok és terráriumok.

Azoo akvarisztikai termékek

Azoo akvarisztikai termékek

Cégünk az Azoo márka hivatalos magyarországi forgalmazója. Az Azoo márkanevet a tajvani székhelyű Taikong Corporation biotechnológiai cég 1996-ban hozta létre azzal a céllal, hogy kutatásaikat, fejlesztéseiket a hobby akvaristák részére is elérhetővé tegyék. Ezzel is segítve a problémamentes és természetes élővilág létrehozását otthonunkban, hogy a rohanó mindennapjainkban is részesei lehessünk a természet egy apró részének. A gyártó ISO:9000 valamint ISO:14000 certifikációval rendelkezik, megfelel a legszigorúbb előírásoknak mind a gyártástechnológia mind a termékek minősége terén. laboratóriumuk és gyártósoruk magas technikai színvonalat képvisel, előtérbe helyezve a környezetvédelmet (anyagfelhasználás, alapanyagok, technológia, stb). Webáruházunkban többet is megtudhat termékeinkről, tegyen próbára Ön is!

Békás-Halas haleleség

Békás-Halas haleleség

Akvarisztikai és terrarisztikai szaküzlet és webshop. Díszhalak, hüllők, kétéltűek és egyéb állatfajták és felszereléseik. Hasznos információk az akvarisztika területén. Nagyon kicsi (20 liter alatti) akváriumokba egy belső szűrő túl nagy vízmozgást gerjeszt. Vagyis csak szivacsszűrőt használhatunk, ami hatékonyságban nem veszi fel a versenyt a motoros szűrőkkel. Nehezebb túletetni, nehezebb túltelepíteni, stabilabbak a vízparaméterek (hőmérséklet, keménység, ph, stb.). Milyen arányai legyenek az akváriumnak? Az akvárium arányait aszerint válasszuk meg, hogy milyen halakat szándékozunk tartani. Ha akváriumunk főszereplői páncélosharcsák vagy apistogrammák leszenek, akkor a nagy alapterület biztosítása az elsődleges. Ha vitorláshalakat szeretnénk tartani, akkor minimum 40, de inkább 50 cm magas akváriumot válasszunk. Több időt igényel a nagyobb akvárium takarítása? Ha nagyságrendi különbségekről van szó, akkor természetesen igen, de egy 30-40 literrel nagyobb akvárium heti karbantartása csak 2 perccel több időt vesz igénybe, ami elhanyagolható. Mindez a (30% körüli) vízcseréből adódik. A szűrő tisztítása ugyanannyi ideig tar, algából pedig egy megfelelően működő akváriumban csak annyi van, amennyit az algázók el tudnak fogyasztani.

Díszhalak

Díszhalak

Akváriumi díszhalak általános bemutatása, tartása és tenyésztése. Az ikrából frissen kikelt apró halivadékok felnevelése sokszor okoz problémát az akvaristáknak, mert nehéz beszerezni olyan kis méretű élő eleséget, amit a halak képesek megenni. Akvarisztikai könyvekben gyakran említik, hogy az ilyen apró kishalakat az első napokban összemorzsolt főtt tojássárgájával lehet etetni, de ez gyorsan leronthatja a vízminőséget, mert az el nem fogyasztott ételmaradék bomlása során kénhidrogén termelődik. A Mikró (Turbatrix aceti) is nagyon jó élő eleség, de a mérete miatt (1,5-2 mm) csak a nagyobb ivadékok képesek megenni, az ikrából frissen kikelt halak gyakran nem. Ekkor jön a képbe a banánféreg (Helicotylenchus multicinctus) ami csak 1-1,5 mm hosszú és rendkívül gyorsan szaporodik. Eredetileg a banánfák gyökerein él, és a banántermesztők mint kártevőt tartják számon, mivel rendkívül szívósak és riasztó mértékben képesek elszaporodni.

Pet-eshop

Pet-eshop

Bárhonnan is érkeztél oldalunkra, egyvalami biztos közös bennünk: a háziállatok szeretete. Ez a szenvedélyünk vezérelt minket, amikor virtuális üzletünket létrehoztuk. Választékunkat gondosan és szakértelemmel állítottuk össze. Kínálatunkban olyan termékeket találsz, melyeket gyakorló gazdiként mi már kipróbáltunk, illetve tapasztalt állateledel fejlesztőként mi is szívesen adnánk állatainknak. Kapható nálunk mindenféle kisállat felszerelés, nagy választékban kínálunk állateledeleket. Székesfehérváron belül ingyenes a házhoz szállítás. Forgalmazott márkaneveink: Acana, Alpha-Vet, Animonda, Best Choice, Bio-Lio, Brekkies, Chicopee, Darwin's, Dolli, Dreamcat/dog, Ecopet, eukanuba, Fun Cat/Dog, IAMS, Inter-ZOO, Jollycat, Kingstar, LandFleisch, Lindo Cat, Lolopets, Matisse, Miamor, Naturediet, Nestor, Orijen, Panzi, Primafood, Pro Plan, Rinti, Sepicat.

Tuti menü