Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatos fórumok képes leírás - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu
részletek »

Állatos fórumok - Állatfelszerelés, állateledel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatfelszereles.tlap.hu » Állatos fórumok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Acana fórum

Acana fórum

Vendégkönyvünkbe minden Acana termékcsaláddal, illetve az Acana.hu oldalakkal kapcsolatos hozzászólást, véleményt, kérdést, javaslatot szívesen fogadunk. Kérjük, éljenek a lehetőséggel! Hogy tanuljunk még többet ne csak az etetésükről! Acana Pacifica, Acana Grasslands, Acana Praire Harvest. Mindhárom gabonamentes táp. Bármely korosztályban adható. az adagolás kb ugyanannyi legyen mint a puppynál (a Pacificaból kicsit több). Az Acana és Orijen tápok megfelelő arányban tartalmaznak minden olyan vitamint és ásványi anyagot, amelyre a kutyának szüksége lehet. Így multivitamin adása plusszban nem szükséges, sőt....Amennyiben a kutyus valóban a csirkefehérjére allergiás, akkor valóban jó alternatíva az Acana Pacifica, az Acana Grasslands, az Orijen Red és az Orijen 6Fish. A szemcseméret sztem átlagos. Nem túl pici (pl Rege, akinek yorkija van, arra panaszkodott, h. az ő kuttyának túl nagy). Nem hiszem h. bármely gyártó gyárt olyan nagyszemű tápot, amelyet rendesen rág a kutya. Nekem egy cocker spánielem van, de ő is szinte rágás nélkül habzsolja be a tápot, pedig azért az ő testméretéhet nem apró szemű a táp.

Apróhirdetés Ingyen - Kutya

Apróhirdetés Ingyen - Kutya

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Görényes fórum

Görényes fórum

A forgács göriknek nem ajánlott. Csúnya asztmát, allergiát tud okozni a benne lévő savak miatt, amit belélegez, és ami nagyon nehezen gyógyul. Igazából, forgácsot semmilyen állat alá sem ajánlanak -a közhiedelemmel ellentétben. cseréld le, rongyokra. Abba úgy is imádnak bújni. érdemes tudni, dokival szóbajött és azt mondja, hogy nekik is az a tapasztalatuk, hogy egyrészt, már sehova sem kell menni, hogy kullancsot szedjünk össze, az sem számít, hogy milyen évszak van, másrészt, azt is látják, hogy akár városrészenként is változó, hogy melyik spot on hatásos éppen... Ami riasztja vagy megöli a kullancsot az egyik helyen, nem biztos hogy ér bármit is a másikon. :( Tudom, görikre nem annyira veszélyes a kullancs, mint pl. kutyákra, de ha valaki spot ont használ védekezésként, érdemes az állatorvosnál kezdeni, hogy ő mit ajánl, mert lehet hogy jobban tudja, hogy pont nekünk, melyiket célszerű megvenni. Ha husit kap, azt milyen formában? Vannak akik megfőzik teljesen, mások csak leöntik forró vízzel, hagyják kihűlni, hogy ne legyen forró, majd azt kapja a göri, ami így nem csak husi, de folyadék is. Nálunk mindig először a folyadékot lefetyelik le. Érdemes csontos husit is adni hozzá, ami nem törik szilánkosra, pl. a csirke nyaka. Ha cica kaját kap, mondjuk konzervet, annak is van "leve" valamilyen formában, aszpikos, zselés stb.

Kutyás fórum

Kutyás fórum

Talált, elveszett kedvencek hirdetése - Gazdit keresünk. A magyar kinológiáról. Kiállítások, versenyek és rendezvények. Kutyák fajta szerinti csoportosítása a fórumban. "Én úgy tudom ketrecben nem utazhat kutya repülőn, (nekünk se be se ki nem engedtk a kutyákat így) Elől fémrácsos, müa. szállítóbox kell, itatóval ,etetővel felszerelve. Ha még életében nem volt kiállításon, akkor is vihető a Champion kiállításra egy veterán korú kutya veterán osztályba. Persze ha champion is, akkor championba is nevezheted, ez az egyetlen magyar kiállítás, ahova mindkét osztályba nevezheted egyidőben"

Pet Site kutyás fórum

Pet Site kutyás fórum

Kutyás fórum, fajta szerinti csoportosításban. Nem találod a kedvenc fajtád vagy részletesebb felosztást szeretnél? Gyere és nevezd meg a hiányzó fajtát, a fajta fórumát azonnal elindítjuk! Senki sem hiányozhat! Keverék kutyusok - Várjuk a képeket, beszámolókat, Gazdikat akiknek kutyusa nem korlátozza magát egyetlen fajtára se, Ő igazi Koktél! :P Kiváncsiak vagyunk vajon mi a legérdekesebb párosítás?! Mert nincs is jobb néha mint egy hűsítő koktél..

Tengerimalackás topik

Tengerimalackás topik

Az index.hu tengerimalacokkal foglalkozó fóruma. "Egyik nap bementem az állatorvoshoz (malac nélkül, véletlenül esett útba). Elmondtam, mi van, erre megvonta a vállát: "Hozza be, majd beszórom Frontline-nal!". Na, azt hiszem, ezek után ha nem nagyon muszáj, nem viszem le. :-(((. Éppen a törpenyulas topicon volt szó róla, hogy a nyuszik bele is pusztulhaztnak a Frontline-os kezelésbe. Gondolom, ez malacnál is így van. Az említett orvos amúgy a Rodemectin-ről még nem is hallott... Persze, ha súlyosbodik a dolog, nyilván elviszem egy másil, komolyabb dokihoz. A hímeknek valóban erőteljesebb a szaguk, de ez minden állatfajra érvényes. Talán nem is a vizelet, hanem az azzal távozó ivarmirigy által termelt váladék miatt. Nálunk a két hím malac ivartalanított, amíg ez nem történt meg, nyomták a szagot rendesen amikor udvaroltak, de azóta semmi. Az is biztos, hogy a tengerészek tiszta állatok, napjában többször mosakodnak, és ha egészségesek, akkor a szőrükre sem tapad semmi és a vizeletük sem büdi, már ha az alom is rendben van alattuk."

Whiskas fórum

Whiskas fórum

Whiskas.hu weboldal cicás fóruma. "Nekem néha néha verekednek és mindig kergetik egymást de ha verekednek akkor a kutya győz és pedig nekünk pulink van és ő mindenkivel barátságos de a macskát nem bírja elviselni. Én macska menta cseppeket vettem a freshnapf-ban.Imádják a cicák!!!!Eufórikus hatással van rájuk...a cica házra és a fekvőhelyre cseppentettem picit! Szerintem is nagyon fontos az ivartalanítás. Még akkor is, ha szobacica. Több évvel meghosszabítható az élete, ha még ivarérés előtt 3-6 hónapos kor között megtörténik a műtét. CSak jót teszünk ezzel a cicusnak. HA tudná megköszönné. És abszolút nem kell félni a műtéttől, mert ez már rutin. Sokkal gyakoribb szerintem, mnt a kutya ivartalanítás. Az én cicám is 12 napja esett át az ivartalanításon. Nagyon féltem a műtéttől, de nagyon jól viselte. Bár ez macska függő is. Van amelyik 1-2 napig tiszta kóma, van amelyik már műtét utáni hazaérkezéskor keresi a kaját és este meg már játszik és ugrik, mintha mi se történt volna. Az enyém az utóbbi eset volt. Nagy megkönnyebülés volt ez nekem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenképp megéri hosszú távon. És ha már egyszer valaki arra "vállalkozott", hogy állatot tart, akkor legyen felelős érte."

Tuti menü